Käyttöehdot

1) YleistäKun tilaat Gamehosterin palveluita/tuotteita, sinun tulee hyväksyä Gamehosterin käyttöehdot ja tietosuojaseloste.
Olet vastuussa itse, että palvelusi noudattaa kaikkia tuotteeseen sovellettavia lakipykäliä, vaatimuksia sekä määräyksiä.
Jos et hyväksy käyttöehtojamme, et voi tilata tai käyttää palveluitamme/tuotteitamme!2) Palvelun peruuttaminenJos peruutat palvelun tilauksen, tilaus on voimassa seuraavaan eräpäivään asti eikä rahoja palauteta.
Gamehosterilla on täysi oikeus peruuttaa tai päättää tilaus, jos katsomme sen tarpeelliseksi.3) Palvelun ongelmatJos palvelu/tuote ei toimi toivotulla tavalla, sinun tulee ottaa yhteyttä Gamehosterin asiakaspalveluun.
Gamehoster vastaa vain siitä, että palvelu/tuote toimii, mutta ei asiakkaan omista järjestelmistä.
Jos ostat Unturned-palvelimen, tarvitset Steam Login key -avaimen, mikä edellyttää, että olet käyttänyt Steamiin vähintään viisi euroa.
Jos et ole käyttänyt Steamiin vähintään viittä euroa, Gamehoster ei palauta Unturned-palvelinmaksuasi.4) VarmuuskopiontiGamehoster tarjoaa tällä hetkellä kaikille palveluilleen varmuuskopiointipalvelua.
Voit itse käyttää varmuuskopioita palvelimelle määritellyn määrän.
Gamehoster ei ota puolestasi varmuuskopioita eikä vastaa varmuuskopioittesi säilyttämisestä.5) Tekniset ongelmatGamehoster ei ota vastuuta teknisten vikojen aiheuttamista ongelmista, kuten datasi menettämisestä.
Gamehoster tarjoaa teknistä tukea, jos vika liittyy Gamehosterin omiin järjestelmiin.6) Muutokset käyttöehtoihinGamehosterilla on täysi oikeus muokata käyttöehtoja milloin vain.
Jos asiakas ei hyväksy käyttöehtoihin tehtyjä muutoksia, hänen tulee lopettaa tuotteen käyttö heti!
Päivitetty 27.7.2023